Tvrtka Kripton pruža usluge dizajna interijera.  

 

Usluga obuhvaća izlazak na teren, pregled postojećeg stanja te ukoliko ne postoji tlocrt, radi se izmjera i prema potrebi fotografiranje prostora. Ovaj inicijalni korak bitan je zbog dogovora klijenta i dizajnera interijera. Klijenta se potiče da u što većoj mjeri izrazi svoje želje i vizije o prostoru kako bi dizajner interijera izradio što uspješniji idejni projekt uređenja interijera. 

 

Prilikom izrade idejnog projekta tlocrtna rješenja , 3D vizualizacija cijelog interijera te svih prostorija zasebno, eventualni likovno obrađeni radovi (za nespecifične elemente prostora) i prema potrebi nacrti za stolariju, namještaj, slaganje podova, keramike i sl. 

 

Realizacija idejnog projekta najzahtjevniji je dio suradnje. Dizajner interijera istražuje tržište u potrazi za adekvatnim elementima uređenja.


Izrađuje se mapa u kojoj su sadržani svi uzorci koje dizajner interijera pomno odabire i slaže u mapu, tu se nalaze sve vrste tkanina, slike ili uzorci podnih i zidnih obloga (parketi, pločice, tapete, drvo), uzorci boja za zidove, prijedlog rješenja zavjesa i dekora, slike namještaja i dekorativnih predmeta. Uz sve uzorke navedene su i njihove mjere te aktualne cijene.


Kao prilog mapi izrađuje se kompletni troškovnik za uslugu unutarnjeg uređenja           

                                                   

Tvrtka Kripton d.o.o. pruža usluge dizajna eksterijera. 

 

Usluga obuhvaća projektiranje i dizajn eksterijera sa hortikulturom.

Izbor  adekvatne rasvjete i zelenila bitan je činilac za stvaranje ugodnog ambijenta i bolje produktivnosti u vašem domu ili poslovnom prostoru.

 

Ribnjaci, bazeni, fontane samo su neki od sastavnih elemenata prirode koji pružaju osjećaj harmonije svakom eksterijeru