Odgovornost prema zaposlenima

Svjesni smo da je poslovni uspjeh baziran na udjelu svakog pojedinca.  Kripton brižno planira razvoj i edukaciju svojih zaposlenika.
Zaposlenicima omogućavamo stručno napredovanje unutar organizacije, nudimo poslove na projektima s vodećim tvrtkama u Hrvatskoj, kvalitetne uvjete rada, mogućnost sudjelovanja na međunarodnim projektima, stalno stručno usavršavanje i školovanje kao i nagrađivanje u skladu s rezultatima.
Tvrtka Kripton posvećuje pozornost zapošljavanju mladih, kreativnih i školovanih ljudi, a bez radnog iskustva.
Kroz svoj program stručne prakse, pripravničkog staža kao i volontiranja, osigurava im se stručno usavršavanje, pristup najnovijim tehnologijama kao i rad uz vrhunske stručnjake i mentore.
 

Odgovornost prema okolišu

Tvrtka Kripton d.o.o.  pridaje znatnu važnost pitanju energetske učinkovitosti za svoje poslovanje, a kojima se unaprjeđuje kvaliteta življenja i produktivnost te omogućuje djelotvornije korištenje prirodnih dobara.
Svijest o tome da je zaštita okoliša potrebna za budućnost u našoj je organizaciji vrlo visoka. To pokazujemo kroz svakodnevno djelovanje i ponašanje zaposlenika.
 

Odgovornost prema društvenoj zajednici

Tvrtka Kripton  nastoji podržati održivi razvoj tržišta u Hrvatskoj i u zemljama u kojima tvrtka posluje. Uz ostale značajne inicijative tvrtka već godinama dio svoje dobiti usmjerava u donacije i sponzorstva za širu društvenu zajednicu.
Kripton  je kroz godine dodijelio financijska sredstva i opremu za projekte i u humanitarne svrhe.